VÅRT TEAM

Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar kombinerat med vår kunskap och erfarenhet ta fram det bästa just för dig. Med kunder i olika åldrar skapar vi en familjär känsla och det kan du knappast missa när du besöker oss.

Här har vi kul både på och utanför salongen. Vi pushar och hjälper varandra och ett bra team är A och O för oss.
Våra olika styrkor gör att vi kompletterar varandra utmärkt.

På Hårstudion håller vi oss uppdaterade och utvecklas ständigt med hjälp av nya kurser och utbildningar.

Följ gärna oss på INSTAGRAM och FACEBOOK för att få inspiration till nya frisyrer eller färger och se vad vi hittar på om dagarna.

Vill du boka en tid redan nu? Vår ONLINEBOKNING har öppet dygnet runt.


MIA

Salongsägare, Frisör & Hårstylist, O&M Certifierad Colorista.
Hairtalk Advanced Stylist, Olaplex Gold Member samt frilandsfotograf.

Hårstudions ena ägare som alltid bjuder på ett leende. Gillar utmaningar & tror stenhårt på att man alltid kan utvecklas & lära sig mer! Älskar blonda hår, kalla toner & är inte rädd för att testa nya galna frisyrer. Med sexton år i branschen erbjuder jag en stor bredd & kunnighet. Att jag är kreativ & gillar att ha många bollar i luften är nog en av anledningarna till att det funderar så bra att kombinera mina två drömyrken. Jobbar även som barn & bröllopsfotograf och har just öppnat egen salong/studio hemma i Bara (Mia-Kristina.se.) 

#frisörmiakristina

Emma

Salongsägare, Frisör, O&M Certifierad Colorista.


Jag älskar att jobba med stora förändringar som att klippa från långt till kort hår. Färga i nyanserna guld, koppar och rött ligger mig varmt om hjärtat.

Med mina 17 års erfarenhet som frisör, så kan du känna dig trygg i min stol. Jag är lyhörd och backar inte för en utmaning.

#frisörhultberg

Josefin

Frisör.

Jag har en bra känsla för detaljer och tycker att "det lilla gör mycket”. Korta herrfrisyrer & pager är något jag tycker är extra kul att klippa. Föredrar naturliga färger och balayagen är därför en favoritteknik.

Förutom att klippa och färga, så är intresset fotboll.

#hårstudionjosefin

Amanda – Sjukskriven

Frisör.

Jag gillar klippningar i alla dess former. Tycker om att göra slingor, balayager, varma, kalla, mörka, ljusa.. Ja, jag gillar nog alla typer av färgningar. Färgningar som framhäver kundens naturliga drag och när det blir mycket glans!

Jag är inne på mitt fjärde år som frisör och älskar det kreativa yrket mer och mer för varje dag! På fritiden gillar jag att hänga i Arenan och kolla in malmöhockey eller umgås med mina vänner. 

#hårstudionmalmöamanda

M-L

På kvällstid och varannan lördag (jämn vecka) finns Marie-Louise på plats hos oss.

Dock ej om "DI BLÅE" spelar för då är hon där och inte här!   

Bokning görs via sms.  

#hårstudionml

Öppettider

Måndag: STÄNGT
Tisdag: 10:00-19:00
Onsdag: 12:00-19:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-14:00

Hitta hit

Bergsgatan 3
211 54 Malmö

040-121232

info@harstudionmalmo.se

EJ avbokade tider debiteras!

Då det händer allt oftare att bokningar ignorerars kommer vi bli hårdare på vårt villkor med att tider som inte avbokas senast 24 timmar före utsatt tid kommer debiteras med 50% av den bokade behandlingskostnaden!