Våra Stylister


Mia – Ägare, Top Stylist & Fotograf

Förutom vanliga klipp & färg är detta tjejen som älskar blondering, jobbar med hårförlängningar och är inte rädd för att testa nya galna frisyrer! Mia är utbildad och certifierad av Hairtalk. 13 år i branschen, gillar de nya kreativa sättet att arbeta på med både balayage och ombe. Mia är väldigt kreativ och har ofta många bollar i luften. Parallellt med livet som tvåbarnsmamma och husägare jobbar hon även som fotograf. Är du intresserad att kolla in hennes fotosida finns den HÄR.

 

 

Emma – Ägare, Stylist

Emma blev klar med sin utbildning 2002. Varma guld & koppar toner ligger henne varmt om hjärtat, även stora förändringar som att gå från långt till kort, det är Emmas favorit-utmaningar. Med sina många års erfarenhet kan du känna dig trygg i hennes stol.
Emma är lyhörd och backar inte för en utmaning.

 

Josefin – Stylist

Josefin har en bra känsla för detaljer och tycker att ”det lilla gör mycket”. Korta herrfrisyrer & pager är något jag tycker är extra kul att klippa. Förutom att klippa och färga, så är intresset fotboll.

 

 

 

 

 

 

M-L – Stylist

Sen ett par år tillbaks finns Marie-Louise hos oss på Tis, Ons och Torsdagskvällar.  Även varannan lördag finns hon här, på jämna veckor! Hon trivs med att åter vara i Möllan-området där hon gärna följer sitt himmelsblåa lag. Spelas matchen på stadion är hon där och inte här….

 .

Hårstudion 

Bergsgatan 3

211 54 Malmö

040-121232

ÖPPETTIDER

Måndag 10:00 - 19:00

Tisdag 8:30 - 18:00

Onsdag 8:30 - 18:00

Torsdag 11:00 - 18:00

 Fredag 8:30 - 17:00

Lördag Enligt överrenskommelse.